linkstrategie
Image default
Huishoudelijk

Laat uw ramen reinigen door deze glazenwasserij nabij Den Haag

Het bedrijf Raymond Westen uit Wateringen is inmiddels een begrip geworden op het gebied van glazenwasserij in regio Den Haag en Westland. Zij zijn een bedrijf die sinds de oprichting in 1994 zijn uitgegroeid tot een complete onderneming op het gebied van schoonmaak en onderhoud van kantoren en bedrijfspanden. Om een compleet pakket te kunnen bieden, hebben zij op sommige vlakken een samenwerking op touw gezet met andere ondernemingen die het totaalpakket aan kunnen vullen. Geen vraag is dan ook te veel voor dit bedrijf. Zij bieden graag een zo compleet mogelijke dienst aan bij hun klanten en hopen op die manier ook een langdurige relatie met deze klanten op te bouwen.

Mogelijkheden binnen glasbewassing

Menig glazenwasserij maakt nog gebruik van chemische producten voor het reinigen van de ramen van bedrijfspanden. Deze glazenwasserij nabij Den Haag heeft gekozen voor een andere insteek. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, hebben zij gekozen voor een tele-wash systeem. Met dit systeem wordt alleen gebruikgemaakt van gedemineraliseerd water en niet van schoonmaakmiddelen. Doordat dit water gefilterd is op mineralen en alle andere toevoegingen, heeft het de eigenschap om uw ramen vlekvrij en streeploos te reinigen. Periodieke reiniging op deze manier zorgt voor een beter behoud van uw ramen, maar ook voor een besparing in het gebruik van schadelijke producten.

Neem contact op met deze experts

Met gebruik van het tele-wash systeem is geen plek meer onbereikbaar voor dit bedrijf. Alle benodigdheden, inclusief een grote watertank, zijn toegevoegd aan een speciaal aangepaste aanhanger die met gemak op moeilijk bereikbare plaatsen geplaatst kan worden. Zo is het niet langer meer onmogelijk om de fonteinen, lichtkoepels, overkappingen en winkelpromenades goed en periodiek te laten reinigen. Deze glazenwasserij in regio Den Haag maakt dit allemaal mogelijk voor u. Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u via de website of telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers.

https://www.raymondwesten.nl/