linkstrategie
Image default
Groothandel

Koop snel en eenvoudig een PET-fles naar keuze

In de webshop van PET Power vindt elke ondernemer een PET-fles die aan zijn of haar eisen voldoet. Of u nu op zoek bent naar een grote fles met een smalle nek of juist liever een kleinere verpakking gebruikt: u vindt het hier. U kunt hier zelfs pharma bottles bestellen. Bovendien hanteert dit bedrijf strenge eisen voor het productieproces, zodat u ervan uit kunt gaan dat elke fles van topkwaliteit is. Wat wilt u nog meer? Lees gauw verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Over het aanbod van deze specialist

Zoals gezegd heeft u bij PET Power veel verschillende mogelijkheden. Met de handige configurator kunt u uw PET-fles zelfs helemaal samenstellen. Hiervoor dient u een aantal stappen te doorlopen. De acht stappen die u hiervoor moet doorlopen, zijn als volgt:

  1. Open de configurator op de website.
  2. Kies het soort materiaal waarvan uw PET-fles gemaakt moet worden.
  3. Selecteer de inhoud. Dit kan variëren van 10 ml tot 7500 ml.
  4. Kies de vorm.
  5. Geef aan in welke sector u werkzaam bent.
  6. Selecteer het soort nek van de verpakking.
  7. Plaats het eindresultaat in uw winkelmandje.
  8. Rond de bestelling af.

 Aan het einde van het proces heeft u een compleet eigen PET-verpakking die volledig voldoet aan uw eisen. Dat is toch precies wat u wilt?

Andere producten die u hier kunt kopen

Hoewel de nadruk hier tot nu toe vooral heeft gelegen op de PET-verpakkingen, staat PET Power ook nog bekend om een ander gewild product: pharma bottles. Pharma bottles zijn flessen of potten die worden gebruikt in de medische sector. Dit is dan ook de reden dat er strenge eisen worden gesteld aan het productieproces. Zo moeten de pharma bottles bijvoorbeeld worden geproduceerd in een speciale cleanroom om een minimaal steriliteitsniveau te behalen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in dit proces en levert dan ook gegarandeerd producten van topkwaliteit.