linkstrategie
Image default
Dienstverlening

Organiseer een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek en leer bij

Weet u of uw medewerkers tevreden zijn over hun functie en uw bedrijf? Wilt u die tevredenheid graag meten? Maak dan gebruik van een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek van Myhrsol. Dit bedrijf biedt u een tool aan waarmee u een aantal zaken kunt meten. Myhrsol Measure meet het ziekteverzuim, stress, conflicten en de tevredenheid. Dit meetinstrument is snel en eenvoudig in gebruik. Uw medewerkers vullen de gegevens via computer, smartphone of tablet in. Vervolgens ontvangt u een duidelijk overzicht de resultaten en kunt u tijdig ingrijpen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en de voordelen voor uw bedrijf? Maak dan snel een afspraak voor een advies op maat.

Kom meer te weten over de motivatie van uw personeel met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Bent u op zoek naar een handige HR tool? Ontdek dan een Myhrsol HR-systeem voor administratie, metingen en communicatie. Door gebruik te maken van deze tool is het mogelijk om eigen parameters in te stellen, waardoor u beter de ontwikkeling van uw medewerkers kunt volgen. U kunt het programma indelen op basis van individueel, team, afdelings- en organisatieniveaus. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de motivatie van werknemers na het invullen van een onderzoek per niveau bekijken. Daarbij is het mogelijk om uw medewerkers een herinnering te sturen om het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek in te vullen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op.

Focus op diverse aspecten met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Heeft u al gehoord over Myhrsol Measure? Met deze HR tool meet u de tevredenheid van uw medewerkers. Daarbij kunt u focussen op verschillende gebieden, zoals welzijn, voldoening of een mini werkplekbeoordeling. Hierbij is het mogelijk om diverse parameters in te stellen. Deze parameters kunt u ook per afdeling instellen. Daarbij krijgt u een duidelijk overzicht van alle resultaten. Deze kunt u vervolgens presenteren via diverse platformen, zoals PowerPoint. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Maak dan een afspraak voor een gepast advies.

Gerelateerde artikelen

De ontruiming van een woning overlaten aan specialisten

Hier vind je snel en overzichtelijk welke energieleverancier jou het beste aanbod geeft

Laat uw injector reinigen door een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring