ma. aug 2nd, 2021

Wanneer u op zoek bent naar het juiste architectenbureau voor uw bouwproject, dan bent u van harte welkom bij bv3 projectsupport, een architectenbureau in Rosmalen, vlakbij Den Bosch: ongeacht of uw project groot of klein is en of het nu gaat om een verbouwing, nieuwbouw of renovatie. Door hun expertise in verschillende aspecten van de bouw kunnen zij u met al deze projecten helpen. Bij al deze projecten staan uw wensen centraal en door hier goed naar te luisteren, kunnen de projecten volledig naar wens uitgevoerd worden.

De specialismen van het bureau

Het architectenbureau nabij Den Bosch vat hun specialismen samen onder drie grote noemers: architectuur, facility en installatietechniek. Binnen de architectuur kunt u bij bv3 projectsupport terecht voor iedere stap binnen uw project. Dit betekent ook dat u er naast bouw en verbouwing bijvoorbeeld ook terecht kunt voor renovatie en restauratie. Met betrekking tot de installatietechniek, bent u bij dit architectenbureau vlakbij Den Bosch ook aan het goede adres. Zij kunnen u onder andere helpen met kostprijscalculaties, BIM modelleren of legionellabeheersing. Ook voor beheer en onderhoud (facility) kunt u bij dit architectenbureau terecht. Hierbij kunt u onder meer denken aan ontruimings-, aanvals- en calamiteitenplannen en brandveiligheidsinspecties. Daarnaast kunnen zij u ook helpen met een MJOP opstellen.

Laat onderhoud uitvoeren

Bv3 projectsupport kan u ook helpen met het bekijken van de toekomst van uw pand. Door middel van een meerjarenonderhoudsplan kunnen zij u inzicht verschaffen in het onderhoud en de kosten die u in de komende jaren kunt verwachten. Behalve een MJOP opstellen, kunnen ze deze ook actualiseren. De inspectie die hiervoor uitgevoerd moet worden heeft betrekking op het gebouw zelf en de installaties die aan het betreffende gebouw gebonden zijn. Indien gewenst kunnen ze een MJOP opstellen waarbij de inspectie uitgevoerd is op basis van de NEN 2767. U bent altijd welkom voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Door