Ondersteuning bij het ontwerpen en implementeren van uw ICT infrastructuur

april 12, 2018

Met een goede ICT infrastructuur laat u uw medewerkers productief en efficiënt werken. Daarom is het belangrijk dat uw ondersteuning krijgt bij het ontwerpen en implementeren. Vanaf centrale storage, servers, networking tot aan werkplekontsluiting. PeopleWare heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de ICT en heeft een breed specialisme opgebouwd. Door middel van een geïntegreerd en breed dienstenportfolio wordt u ondersteund bij het implementeren van nieuwe technologieën. Op het gebied van ICT infrastructuur ondersteunt de specialist u door middel van advies, implementatie & migratie, architectuur, projectmanagement, review & troubleshooting en managed services. Bent u nu nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te innoveren binnen uw organisatie? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening, waaronder Office 365 beheer? Vraag gerust vrijblijvend een adviesgesprek aan.

De ICT infrastructuur is het kloppend hart van uw organisatie

De eigenschappen van een goede ICT infrastructuur zijn stabiel, schaalbaar en snel. Laat u eens adviseren over hoe u een optimale ICT infrastructuur ontwikkeld. Al meer dan 10 jaar ondersteunt People Ware organisaties met de volledige ICT-dienstverlening, van ontwerp tot beheer. Door de diverse diensten van PeopleWare op infrastructuurgebied, kunnen zij ondersteunen bij verschillende projecten. Bijvoorbeeld bij de architectuur van een hybride cloud-omgeving, advies over mobile device of de Office 365 migratie en beheer. Vraagt u zich af of uw ICT-omgeving wel klaar is voor de toekomst? Wat de waarde is van Office 365 voor uw organisatie? Of over het besparen van kosten door onderdelen van ICT uit te besteden? De specialist geeft u advies voor uiteenlopende vraagstukken.

Totale ontzorging voor uw organisatie door het uitbesteden van Office 365 beheer

Overweegt u een overstap naar de cloud? Dan kan PeopleWare u adviseren en ondersteunen bij de implementatie van cloudproducten, zoals Office 365. Heeft u hulp nodig met het overstappen naar de Cloud? PeopleWare adviseert en ondersteunt u bij de implementatie van diverse cloudproductnen. Net zoals bij iedere andere oplossing, vraagt Office 365 om het maken van keuzes, zowel functioneel als infrastructureel. PeopleWare staat voor u klaar om uw organisatie te migreren naar Office 365 waarbij zij ook het beheer op zich nemen. Altijd, overal en op ieder willekeurig apparaat toegang krijgen tot uw agenda, e-mail en bedrijfsbestanden. Samenwerken aan documenten of informatie uitwisselen. Het kan allemaal. En dat dankzij het online werken. Wilt u als organisatie gebruik maken van de voordelen die werken in de cloud met zich meebrengt? Kies voor een gecertificeerde partner en zorg voor een solide ICT infrastructuur, dit is namelijk de basis van de bedrijfsvoering!

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.