linkstrategie
Image default
Dienstverlening

Een Scope 8 of Scope 10 inspectie aanvragen

Wilt u in aanmerking komen voor het aanvragen van een verzekering? Dan is het in vele gevallen noodzakelijk om een Scope 10 inspectie uit te laten voeren. Belangrijk is om dit door een gespecialiseerd bedrijf te laten doen. Op deze manier weet u zeker dat het écht goed gebeurt en dat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Omega Inspectie is zo een bedrijf. Dit is de aangewezen partij op het gebied van technische inspecties. De deskundige inspecteurs voeren alle noodzakelijke inspecties voor u uit. Dit doen zij volgens uw wensen, op een veilige manier en op gepaste momenten.

Risico’s en maatregelen van een SCIOS Scope 10 en 8 inspectie

Omdat eerdere inspecties, zoals de NEN 3140 en NEN 1010, niet de gehele lading dekken, is er een nieuwe methodiek vastgelegd. Bij deze methodiek, NTA 8220, wordt het brandrisico ook maximaal belicht. Dit is een beoordelingsmethode op brandrisico’s van elektrisch materiaal. Deze beschrijft de brandrisico’s en het risiconiveau. Sinds 1 januari 2018 is een scope 10 inspectie verplicht bij het afsluiten of prolongeren van een verzekering. U dient uw elektrische installatie en toebehoren dus te laten inspecteren conform SCIOS Scope 10 – NTA8220. Dit bedrijf helpt u hier graag bij.

Neem contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf

Wilt u meer weten over de Scope 8 of Scope 10 inspectie? Neem dan gerust eens contact op met een van de medewerkers van Omega Inspectie. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u heeft wanneer u bij hen aanklopt. Bekijk hiervoor de website. Hier vindt u alle contactgegevens die u nodig heeft. Ook kunt u hier alvast meer lezen voer de Scope 8 en Scope 10 inspectie. Eventuele vragen die u heeft kunt u tevens laten beantwoorden door een van de experts. Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met dit bedrijf!

Gerelateerde artikelen

Creëer sfeer in huis met prachtige vloertegels en wandtegels

Geniet van een avondje uit in een restaurant in Venlo of elders

Hoe vind ik een bijzondere vergaderlocatie voor een bedrijfsevenement?