Bij een professioneel verhuisbedrijf uit Rotterdam houdt u online overzicht over het verhuisproces

augustus 28, 2018

Een vakkundig verhuisbedrijf in Rotterdam heeft verschillende voordelen. Doordat een verhuizing soms chaotisch kan zijn, is het van belang om het overzicht te bewaren. Daarom vindt u online een overzichtelijke verhuis checklist terug. Het verhuisbedrijf in Rotterdam weet namelijk als geen ander wat er allemaal geregeld moet worden. 4-2 weken voor uw verhuizing dient uw verzekeraar te worden ingelicht over de verhuizing en elektra, gas en water dienen aangesloten en afgesloten te worden in uw oude en nieuwe woning. En een week voor uw verhuizing moet u de leveranciers inlichten, maaltijden in huis halen voor de inpak- en verhuisdag en uw nieuwe huis schoonmaken. Bekijk de volledige checklist online en start voorbereid aan uw verhuizing.

Een professionele verhuisservice door het verhuisbedrijf in Rotterdam

Als u een verhuisbedrijf in Rotterdam inschakelt voor hulp, wilt u natuurlijk wel dat de vakmensen weten waar ze mee bezig zijn. Wat u dan kunt verwachten? Ervaring en vakmanschap sinds 1923, dat is waar u verzekerd van bent. Maar er is meer! U kunt een professionele en planmatige aanpak verwachten, uw inboedel kan worden opgeslagen in de 16.000 m³ geconditioneerde en beveiligde boedelopslag én uw verhuizing wordt van A tot Z geregeld dankzij de aanvullende dienstverleningen. Denk hierbij aan Inpakken & Uitpakken, Demontage & Montage en Bezemschoon opleveren. Het verhuisbedrijf uit Rotterdam is daarnaast ook nog eens aangesloten bij en werkt volgens de kwaliteitsnormering Organisatie van Erkende Verhuizers. ’s Ochtends uw oude huis verlaten en ’s avonds in uw nieuwe huis verder wonen alsof er niets gebeurd is, klinkt dat niet aantrekkelijk?

Bij het verhuisbedrijf in Rotterdam kunt u terecht voor iedere vorm van opslag

De verhuisspecialist heeft een enorme opslagruimte, waardoor u tijdelijk uw eigendommen veilig kunt opslaan. In totaal gaat het om maar liefst 16.000 m³. Voor zowel tijdelijke als langdurige opslag van uw piano, inboedel, kantoorinventaris of archieven bent u bij Jac Den Hollander Verhuizingen aan het juiste adres. Uw inboedel wordt opgehaald, opgeslagen en verzegeld in houten kratten – liftvans – van 9 m³. Doordat de opslagruimte een constante luchtvochtigheid en temperatuur heeft én optimaal beveiligd en bewaakt is, bent u altijd verzekerd van de best mogelijke opslag. Interesse in deze brede dienstverlening? Of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact op met het verhuisbedrijf in Rotterdam en geniet van een professionele service.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.