Wilt u een schrobmachine huren of kopen?

april 4, 2018

De laatste tijd kiest u steeds vaker om een schrobmachine te huren. Maar heeft u er ook wel eens over nagedacht om het schoonmaakapparaat aan te schaffen? Zo heeft u te allen tijde beschikking over de schrobmachine. Beschikt u al over een eigen schrobmachine, maar functioneert deze niet meer naar behoren? Ook voor reparatie en onderhoud bent u bij Industrial Cleaning aan het juiste adres. Daarnaast adviseert deze specialist u ook graag over voorzieningen voor eigen machines, watervoorzieningen en details die van invloed zijn op de kosten van schoonhouden. Deze specialist is maar liefst 24/7 beschikbaar.

Een ruim assortiment aan reinigingsmachines. Welke schrobmachine wilt u huren?

Industrial Cleaning is de grootse verhuurder op het gebied van industriële vloerreiniging. Met meer dan 50 apparaten vindt u altijd het schoonmaakapparaat dat u zoekt. Logisch dat u graag advies ontvangt betreft welke schrobmachine in uw situatie het meest geschikt is. Betreft het verhuur van schrobmachines, heeft u keuze uit vier varianten: Tennant 5680 achterloop- schrobzuigmachine, Tennant 7200 Opzit schrobzuigmachine, schrobmachine Tennant 7300 en de schrobmachine Tennant 7400. Allereerst dient u te kiezen of u de schrobmachine al zittend of lopend wilt bedienen. Zo is de Tennant 7200 zeer gebruiksvriendelijk en heeft een hoge reinigingssnelheid. Daarbij heeft deze machine een hoge productiviteit en compactheid. Of kiest u voor de Tennant 7400? Het grote voordeel van deze machine is dat deze over cilindrische borstels beschikt waardoor voorvegen komt te vervallen. Welke schrobmachine wilt u gaan huren?

Zelf een schrobmachine huren of uw magazijnvloer laten reinigen?

Het reinigen van een groot magazijn neemt vaak veel tijd in beslag. Een professionele schoonmaak biedt dan uitkomst. Daarom biedt Industrial Cleaning u de mogelijkheid om gebruik te maken van hun service. Laat een professionele en ervaren schrobmachinebestuurder uw vloer reinigen en u zult versteld staan van het resultaat. U wilt toch ook dat uw productieproces niet gestoord wordt door een vuile werkomgeving? Kies voor een van de slimme oplossingen en creëer een veilige omgeving voor uw medewerkers door een schrobmachine te huren. Kiest u voor een optimaal resultaat? Huur dan ook een waterzuiger of veegmachine. Uiteraard kunt al deze machines ook aanschaffen.

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.