Langer plezier van uw mobiele weegbrug door goed onderhoud

mei 29, 2018

Als u met een mobiele weegbrug werkt, weet u als geen ander hoeveel deze wordt gebruikt. Het is daarom verstandig om regelmatig onderhoud te laten plegen aan deze brug.  Men gaat ervan uit dat dit goed blijft gaan. Echter, MD Techniek raadt met klem aan om uw apparatuur, zoals bijvoorbeeld een mobiele weegbrug, goed te onderhouden. Onderhoud betekent niet enkel op een schone, droge plaats neerzetten en schoonhouden; het betekent ook regelmatige inspecties. Dit klinkt als veel moeite, maar eigenlijk bespaart het juist moeite. Door tijdig inspecties uit te voeren voorkomt u onnodige schade. Dat scheelt tijd en geld. MD Techniek voert de inspecties graag voor u uit.

Een mobiele weegbrug die past bij uw bedrijf

Wilt u een mobiele loopbrug aanschaffen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan contact op met een specialist voor professioneel advies. Kijk eens naar de mobiele weegbrug van MD Techniek. Bent u op zoek naar een ander soort weegsysteem dan een mobiele brug? Geen probleem. De vakmensen van dit in Oud Gastel gelegen bedrijf hebben meer dan 30 jaar ervaring. Zij importeren materialen vanuit de hele wereld. Speciaal voor u kunnen zij nieuwe buitenlandse weegsystemen importeren. Ook is het mogelijk dat zij aan de hand van uw wensen een geheel nieuw meetsysteem op maat maken voor u.

Overlading is verleden tijd met de mobiele weegbrug

Laad u uw voertuigen wel eens iets te vol? Dat is niet de bedoeling. Het kan namelijk voor vele gevaarlijke situaties zorgen. Daarnaast kan het zorgen voor boetes, omdat er door de overheid goed wordt gelet op ladingen van wagens. Hoe voorkomt u overlading? Door goed zicht te houden op de gewichten van uw lading. Dit gaat eenvoudig met het gebruik van de mobiele weegbrug van MD Techniek. Rijd de wagen op de weegbrug en zie precies wat de massa is van uw belading. Is het gewicht goed? Dan kunt u veilig en vertrouwd de weg op. Gewicht nog niet goed? Verminder het gewicht en rijd de wagen nog eens op de weegbrug. Zo heeft u snel en eenvoudig een goed beladen wagen!

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.