ma. aug 2nd, 2021
Linkstrategie

Mocht u moeite hebben met het betalen van de vaste kosten, dan een goede budgetcoach uit Almelo wellicht een goede oplossing. Wanneer u schulden heeft of schulden wilt vermijden, is budgetbeheer ook een verstandige keuze. Uw inkomen gaat naar een aparte rekening. De budgetcoach kijkt samen met jou naar hoeveel geld je nodig hebt om wekelijks rond te komen. Dit bedrag krijg je dan wekelijks toegereikt. Zo wordt er gecontroleerd wat je uitgeeft en worden de schulden langzaam afbetaald. Omdat andere mensen uw uitgaven kunnen beheersen, kunt u zorgen dat u uit de problemen komt en blijft. Maak hier dus goed gebruik van.

Een goede blik op geld

We begrijpen dat het spannend is dat u alle geldgerelateerde informatie overhandigt. Daarom regelen we eerst een kennismakingsgesprek tussen jou en de budgetcoach uit Almelo. Zo leer je elkaar eerst een beetje kennen. U kunt er zeker van zijn dat we u de beste service willen bieden en dat we passende maatregelen zullen nemen. Ons gemeenschappelijke doel: de schulden zo snel mogelijk aflossen zodat u een normaal leven kan leiden. Wij zorgen ervoor dat u het licht weer kunt zien zonder in spanning te hoeven leven. Stap één is het maken van een afspraak. Van daaruit kunt u ervoor zorgen dat de schuld die u verschuldigd bent in geen geval zal toenemen.

Een positieve toekomst

Het is belangrijk om te weten dat er niets schandelijks aan het hebben van schulden is. Mensen worden vaak te laat om hulp gevraagd omdat ze bang zijn voor wat anderen denken. Het is fijn om te beseffen dat er niets zal veranderen in de manier waarop mensen naar je kijken en dat het  beter zal worden. Als je om hulp vraagt, vinden we je erg dapper en zullen we samen met jou zonder vooroordelen zoeken. Het is onze taak om mensen te helpen of ze uit de schulden te krijgen, dus we zijn niet verrast. Twijfel dus niet meer, dit is uw kans om uw leven beter te maken!Door