Dit is hoe het ontwerpen van een moderne kantoorinrichting in zijn werk gaat

augustus 27, 2018

Brokx Projectinrichting gaat altijd zeer zorgvuldig te werk als u kiest voor een moderne kantoorinrichting die volledig op uw wensen aangepast moet worden. Als u een tekening heeft aangeleverd en uw wensen duidelijk zijn, stelt de ontwerper een offerte op. Daarna begint het pas echt en gaat Brokx Projectinrichting aan de slag. Binnen enkele weken is het ontwerp dan klaar om verwerkt te worden tot een moderne kantoorinrichting met mooi kantoormeubilair voor het kantoorpand van uw nieuwe bedrijf of uw nieuwe pand. Het belangrijkste van onze werkwijze is dat u als opdrachtgever centraal staat en u de regie blijft houden. Zo kunt u weer jaren vooruit! 

Keuze uit drie verschillende opties bij het ontwerpen van een moderne kantoorinrichting 

Laat een moderne kantoorinrichting ontwerpen en ontwikkelen door Brokx Projectinrichting. Deze specialist weet uw wensen zorgvuldig te vertalen naar prachtig kantoormeubilair. Bij het basic ontwerp krijgt u een 2D bovenaanzicht te zien, zodat u een overzicht heeft van wat u te wachten staat. Bij het medium ontwerp worden hier 3D visualisaties aan toegevoegd, zodat u zich nog beter kunt voorstellen hoe uw moderne kantoorinrichting er straks uit gaat zien. Wilt u helemaal inzichtelijk krijgen hoe uw nieuwe kantoor eruit komt te zien? Kies dan voor het luxe ontwerp, waarbij ook een fly-over filmpje of walkthrough filmpje wordt ontwikkeld. Zo krijgen u en uw medewerkers een compleet beeld van uw nieuwe werkomgeving.

Totaalpakket aan diensten voor een moderne kantoorinrichting met schitterend kantoormeubilair

Als u kiest voor koppelbare en stapelbare zaalstoelen van een specialist als Brokx Projectinrichting, dan weet u zeker dat u kantoormeubilair van de hoogste kwaliteit ontvangt. Hierbij maakt Brokx Projectinrichting gebruik van het 1,2,3 euro concept. Hiermee worden de te verwachte ontwerpkosten inzichtelijk. Samen met verschillende partijen doet de specialist er alles aan om uw ideale kantoorontwerp te realiseren. U krijgt zo een professioneel ontwerp en het belangrijkste: u bent eigenaar van het plan. Zo weet u zeker dat u de moderne kantoorinrichting krijgt die u voor ogen heeft, met het kantoormeubilair dat hierbij past. Neem daarom contact op met Brokx Projectinrichting voor een oriënterend gesprek waarin uw wensen worden besproken. 

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.