Bekijk alle faciliteiten van het bedrijfspand in Zevenaar

augustus 23, 2018

Als onderneming heeft u natuurlijk klanten nodig. Zo houdt u uw onderneming draaiende. Hoe fijn is het dan als u geen enorm lange reistijden kwijt bent en uw klant eenvoudig uw kantoor vindt? Als u een kantoorruimte huurt in het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan, hoeft u zich hier nooit meer zorgen over te maken. Gelegen tussen de grote en gezellige steden Arnhem en Nijmegen bereikt u snel met de trein ook nog eens Utrecht. Het station van Zevenaar is zeer dichtbij het kantoorpand. Daarnaast parkeert niet alleen u gratis op het parkeerterrein van OC de Pelikaan: uw bezoekers ook! U wilt toch ook een bedrijfspand met eigen parkeerplaats?

Dit bedrijfspand in Zevenaar is de perfecte locatie voor starters

U heeft op het moment nog niet de middelen om een kantoorpand te huren. Dit komt omdat u onlangs bent begonnen met uw start-up. Dan is het huren van een ‘half kantoor’ ideaal voor u! Maak een afspraak met OC de Pelikaan om het bedrijfspand in Zevenaar te bekijken. Hier deelt u de ruimte met een andere ondernemer en betaalt hiervoor €250,- all-in per maand. Bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak zijn erbij inbegrepen. Een goedkope en functionele oplossing! Heeft u na verloop van tijd de behoefte aan een kantoorpand voor uzelf? Dan wordt dit eenvoudig en snel geregeld.

Dit bedrijfspand in Zevenaar heeft alle faciliteiten die u zoekt, en meer!

U bent al enige tijd bezig met uw eigen onderneming. Daarbij voert u uw dagelijkse werkzaamheden uit en het liefst wilt u niet gehinderd worden. Lukt dat wel in een kantoorruimte? Bekijk dan eens het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig die u zich maar kunt wensen. Alle denkbare elektra, een lift, snel internet en een goed gereguleerde airco: u vindt het bij OC de Pelikaan. Maar dit is nog niet alles. U parkeert uw auto op eigen terrein, maakt gebruik van de vergaderruimte met beamer en heeft toegang tot de kopieermachine. Dit zit allemaal inbegrepen in de huurprijs!

Geen reacties

Reacties zijn gesloten.