linkstrategie
Image default
Aanbiedingen

Koffiebonen uit eigen branderij: pure smaak

Als je een echte koffiegenieter bent, dan is de Koffiethuiswinkel jouw bestemming voor een heerlijke koffie-ervaring. Met bonen vers uit hun eigen branderij en de beste koffiebonen geïmporteerd uit Italië, bieden zij een scala aan smaken die jouw dagelijkse koffiemoment perfect maken. 

 

Ambachtelijke koffiebonen uit eigen branderij

Bij de Koffiethuiswinkel draait alles om kwaliteit en smaak. De koffiebonen worden met zorg geselecteerd en op ambachtelijke wijze geroosterd. Dit proces zorgt ervoor dat de unieke smaakprofielen van elke boon naar boven komen, zodat jij kunt genieten van een kopje koffie dat echt indruk maakt.

 

Italiaanse koffiebonen: genieten zoals in Italië

Met topkwaliteit Italiaanse koffiebonen haal je het beste van Italië naar je keuken. Deze bonen staan bekend om hun diepe, rijke smaak en geven je het gevoel van een momentje aan een Italiaanse bar, gewoon bij jou thuis.

 

Handig en snel: ESE-pads

Als je van gemak houdt zonder in te leveren op smaak, dan zijn ESE-pads ideaal. Deze pads zorgen voor een snelle espresso met de kwaliteit die je verwacht van een vers bereide koffie. Ideaal voor mensen die weinig tijd hebben in de ochtend, maar toch een lekkere kop koffie willen.

 

Voeg extra smaak toe met Monin siropen

Met een zeer uitgebreid assortiment aan Monin siropen bij de Koffiethuiswinkel kun je je koffie of andere drankjes verrijken met jouw favoriete smaak. Of je nu zin hebt in vanille, karamel of hazelnoot, je maakt elke drank speciaal met deze siropen.

Ga naar dekoffiethuiswinkel.nl en kies jouw smaakavontuur.

 

https://www.dekoffiethuiswinkel.nl